Fermaatjes in actie

Voorstelling Pythonia Pagode - 29 Oktober, Podium Broos, Breda

De Fermaatjes zingen mee in de kinderopera 'Het bijzondere boek van Pythonia Pagode', een productie van Brabant Koor.

Het bijzondere boek van Pythonia Pagode is een verhaal over een fantasiewereld waar één vrouw de baas is, omdat ze over een boek beschikt waar alles in staat. Ook de namen van haar onderdanen staan erin en als zij die doorstreept houden de mensen op te bestaan. Maar vooral de jongeren vertellen elkaar stiekem verhalen over een ander bestaan, waarin ze vrij kunnen zijn. Ze beramen een plan om het boek van Pythonia te bemachtigen. Maar als dat lukt, hoe moet het dan verder? Wat heb je aan een boek? Wie is de baas? Wat moet er met Pythonia gebeuren? Misschien lijkt hun samenleving wel meer op de onze dan je denkt.

Uitvoering 29 oktober 2017 om 14:00 uur, Podium Bloos te Breda.

Kaartverkoop en informatie via Podium Bloos. Meer informatie op de website van Pythonia Pagode, inclusief een indruk van de repetities en een interview met onze dirigent over deze bijzondere productie.

Voor het Pythonia project is een crowdfundingsactie opgezet, want financiële bijdragen zijn hard nodig voor dit project. Wilt u, of kent u iemand die de Pythonia Pagode wil ondersteunen, kijk dan op 'voordekunst' voor meer informatie.