Fermaatjes in actie

Inschrijven als lid

Geachte ouder,

Wat leuk dat uw zoon of dochter lid wil worden van Stedelijk Kinder- en Jeugdkoor Fermaatjes! We wensen hem/haar een heel gezellige en muzikale tijd toe bij ons koor!

Hieronder leest u de belangrijkste zaken over het lidmaatschap van 'Fermaatjes'

Aanmelding

•   Print zowel het aanmeldformulier als het machtigingsformulier, vul het  a.u.b. volledig in en lever het de komende repetitie in bij de dirigent van uw kind.

•   U ontvangt per email van onze penningmeester een bevestiging van de inschrijving.

Repetities en concerten

•   Kijk voor repetitietijden en concerten op onze website, www.fermaatjes.nl.

•   U wordt per mail op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

•   Afmelding voor repetities of concert s.v.p. melden via whatsapp direct bij de dirigent, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contributie

•   Contributie is € 15,00 per maand per kind, over het gehele kalenderjaar d.w.z. € 180,- per jaar.

•   Contributie is verschuldigd vanaf de datum die de penningmeester in de emailbevestiging vermeldt. Geeft u uw kind op voor de 15e van de maand, dan betaalt u contributie over die bewuste maand. Geeft u uw kind na de 15e op, dan betaalt u met ingang van de daaropvolgende maand contributie.

   Betaling van de contributie vindt plaats via automatische incasso. Vul daarvoor het machtigingsformulier in. 

Beëindiging van het lidmaatschap

   De opzegtermijn is een kalendermaand vanaf de eerste van de maand na opzegging. Dit geldt ook voor de periode rond de zomervakantie.

   Opzegging geschiedt door een email aan het secretariaat van het kinderkoor, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.